Vader Hazard mengt zich in discussie: Denk je nu echt dat hij doet alsof?

Vader Hazard mengt zich in discussie: "Denk je nu echt dat hij doet alsof?"

17-12-2015 12:43
2

José Mourinho was furieus na afloop van het verloren duel tegen Leicester City (2-1). De manager beschuldige zijn spelers zelfs van 'verraad'. Ook zijn sterspeler Eden Hazard moest het ontgelden, omdat hij een blessure zou hebben gefaket. "Niet waar", aldus Hazards vader.

"Denk je nu echt dat Hazard doet alsof hij geblesseerd is in zo'n belangrijke wedstrijd?", neemt Thierry Hazard het in Het Laatste Nieuws op voor zijn zoon. "Hij heeft een blessure aan zijn heup en kon echt niet meer verder tegen Leicester. Jullie kennen hem toch ook als ­iemand die graag voetbalt en liefst zo veel mogelijk?"

Ook ging de vader in op de relatie tussen zijn zoon en Chelsea-manager Mourinho. "Ze kunnen nog goed overweg met elkaar. Ook al zit het nu tegen met Chelsea."

Of Hazard, afgelopen seizoen nog uitgeroepen tot Speler van het Jaar, komende week weer meedoet als Chelsea aantreedt tegen Sunderland, is nog niet duidelijk. "Dat is lastig in te schatten. Laten we hopen dat hij snel weer speelt."

Overigens is Hazard niet in beste doen dit seizoen. Tot op heden wist de Belgische vedette het net nog niet te vinden, terwijl hij vorig seizoen met veertien doelpunten zijn ploeg haast hoogstpersoonlijk naar de titel schoot.