Einde aan fraaie reeks van ex-Ajacied: Ik was er steeds meer mee bezig

Einde aan fraaie reeks van ex-Ajacied: "Ik was er steeds meer mee bezig"

18-12-2015 11:41
2

De winterstop komt voor Bas Kuipers op een goed moment. De linksback van Excelsior ondervindt al langere tijd last van zijn lies en zal een operatie ondergaan om zijn klachten weg te nemen. "Ik merkte dat de blessure, naarmate de eerste seizoenshelft vorderde, steeds meer ging opspelen."

De linksback miste dit seizoen nog geen minuut in het shirt van Excelsior en maakt zondag tegen SC Cambuur ook 'gewoon' nog deel uit van de selectie. "Ik kijk nog met veel plezier uit naar de wedstrijd van zondag tegen Cambuur. Ik hoop dat we een goed resultaat halen en dus de eerste helft van de competitie met een overwinning afsluiten", vertelt Kuipers tegen Wasserman.

Op 16 januari staat de eerste wedstrijd na de winterstop op het programma voor Excelsior, maar Kuipers verwacht niet dat hij dan al weer van de partij is. Maar de back hoopt wel dat hij zijn ploeg na de winterstop weer van aanvallende impulsen kan voorzien. "Vooral mijn aanvallende inbreng tijdens de laatste wedstrijden werd door mijn liesklachten minder."

De door Ajax opgeleide speler hoopt dat de operatie naast zijn liesklachten hem ook verlost van mentale problemen. "Ik was er steeds meer mee bezig en ik vond ook dat het mijn spel ging beïnvloeden", zegt Kuipers.