NEC'er lokt 'domme' El Ahmadi uit de tent: 'Kwalijk, kan ik niet tegen'

NEC'er lokt 'domme' El Ahmadi uit de tent: 'Kwalijk, kan ik niet tegen'

20-12-2015 18:02
5

Karim El Ahmadi kan zichzelf weer voor z'n kop slaan. In de 94e minuut van het verloren competitieduel met NEC kreeg de Feyenoord-middenvelder een onnodige gele kaart en dat kost hem de eerste wedstrijd na de winterstop.

PSV is dan de tegenstander en dat maakt het extra pijnlijk voor El Ahmadi, die na afloop zijn fout toegeeft. "Het is gewoon dom", erkent de middenvelder tegenover RTV Rijnmond. Trainer Giovanni van Bronckhorst sprak al woorden van gelijke strekking.

"Ik kon me op dat moment niet inhouden. Hij ging met zijn voet op de bal staan, daar kan ik niet tegen. Achteraf is het dom, maar ik ga altijd mijn duels aan en dat doe ik soms zonder na te denken, zoals nu. Ik laat het team hiermee in de steek, want ik mis het duel met PSV. Dat neem ik mezelf kwalijk."

El Ahmadi is 'doodziek' van de 3-1 nederlaag van Feyenoord in Nijmegen. "We zijn gewoon nog niet goed genoeg. Als je het in zoveel uitwedstrijden moeilijk hebt, dan doe je iets niet goed. Op dit moment zijn we niet klaar voor uitwedstrijden en in de tweede competitiehelft moeten we vol aan de bak."