Verbannen verdediger langer bij Feyenoord: Dit is een mooi kerstcadeau

Verbannen verdediger langer bij Feyenoord: "Dit is een mooi kerstcadeau"

21-12-2015 14:32
1

Feyenoord heeft het contract van verdediger Calvin Verdonk verlengd tot medio 2020. De club en speler bereikten eerder al een principe-akkoord, maar nu zijn ook de handtekeningen daadwerkelijk gezet.

Het exponent van Varkenoord is dolblij met zijn langere verbintenis. "Een heel mooi kerstcadeau. Niet alleen voor mijzelf, maar ook voor mijn familie van wie ik veel steun krijg", zegt Verdonk op de site van Feyenoord. De achttienjarige verdediger kwam eerder dit jaar in opspraak. Hij was betrokken bij een incident bij Nederland onder 19, waardoor hij bij Feyenoord even geen onderdeel meer was van de hoofdmacht.

Wedden

Meer odds

Inmiddels is hij weer terug en door de contractverlenging sluit hij het jaar toch nog positief af. "Wat er toen is gebeurd hebben we uitgesproken met de trainer en met de club. Nu maak ik weer deel uit van de selectie, kan ik het jaar goed afsluiten en kijk ik weer vooruit. Ik zie het nieuwe jaar met veel vertrouwen tegemoet", reageert Verdonk.

Ook technisch directeur Martin van Geel is in zijn nopjes. "Calvin is een van de grotere talenten bij Feyenoord", zegt hij. "Hij is een jongen met veel spelinzicht, een geweldig linkerbeen en veel snelheid. Hij heeft het in zich om een mooie toekomst in het voetbal tegemoet te gaan. Daar moet hij zelf hard voor blijven werken en wij zullen Calvin daar natuurlijk zo goed mogelijk in ondersteunen."