Real-fans hebben het gemunt op Ronaldo en krijgen het aan de stok met Ramos

Real-fans hebben het gemunt op Ronaldo en krijgen het aan de stok met Ramos

Gepubliceerd: maandag 21 december 2015 om 16:29ma 21-12-2015 om 16:29

Het is weer eens raak: Sergio Ramos heeft uitgehaald naar Real Madrid-fans die begonnen te fluiten tijdens het duel met Rayo Vallecano (10-2). Bij een 1-2 achterstand begon het publiek te morren, tot ongenoegen van de centrale verdediger.

Ramos lag al eens eerder in de clinch met zijn eigen fans, nadat zij Cristiano Ronaldo uitfloten. Ook na de verloren clash met FC Barcelona in maart van dit jaar haalde Ramos verhaal. Na dat duel werden Gareth Bale en Jese Rodriguez belaagd. Nu is het dus wederom raak. "Op het moment dat we de steun van de fans nodig hadden, floot het publiek ons juist uit. Soms heb je een beetje liefde nodig", aldus Ramos in de Spaanse media.

Ronaldo was weer het mikpunt, mede doordat hij een gebaar maakte naar de fans. "Soms moet je spelers ook hun gevoelens laten uiten. Ronaldo doet gewoon wat hij denkt", weet Ramos. "Men pikt je eruit als ze denken dat je niet alles geeft. Als zij je alles zien geven, hoor je hen ook niet." Of het fluitconcert hielp, is de grote vraag, want Real won uiteindelijk met 10-2.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Is het goed dat Ramos het opneemt voor Ronaldo?

Ja
83%
Nee
17%
(339 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws