'Rooney belegt crisisberaad in aanloop naar cruciaal tweeluik voor Van Gaal'

'Rooney belegt crisisberaad in aanloop naar cruciaal tweeluik voor Van Gaal'

23-12-2015 10:45
2

Uitschakeling in de Champions League, teleurstellende resultaten in de Premier League en voetbal dat niet om aan te gluren is: het gaat niet goed met Manchester United. Wayne Rooney zou zich inmiddels dusdanig veel zorgen maken over de situatie waarin de Britse grootmacht verkeert, dat de aanvoerder een crisismeeting heeft belegd. 

The Daily Mirror schrijft dat. Eerder dit seizoen stapten Rooney en collega Michael Carrick al eens naar manager Louis van Gaal om hun zorgen te uiten over de koers die The Red Devils varen. De resultaten en het spel van United zijn er nadien echter niet op vooruit gegaan. 

Door in beraad te gaan met zijn medespelers, hoopt Rooney op tijd de neuzen dezelfde kant op te krijgen. Er staat een cruciale week voor de deur voor de huidige nummer vijf van de Premier League. United speelt zaterdag tegen Stoke City en maandag wacht de clash met Chelsea. Mocht United ook in die twee duels door het ijs zakken, dan is de kans groot dat Van Gaal nog voor het einde van het jaar zonder baan zit.