'Watford op allerlaatste moment in het hemd gezet door Argentijn van 20 miljoen'

'Watford op allerlaatste moment in het hemd gezet door Argentijn van 20 miljoen'

Gepubliceerd: woensdag 23 december 2015 om 11:11wo 23-12-2015 om 11:11

Verbijstering bij Watford. De Londense Premier League-club dacht dat de transfer van Juan Iturbe helemaal in kannen en kruiken was. Nu blijkt dat de Argentijnse aanvaller van AS Roma op het laatste moment voor Bournemouth heeft gekozen. 

Diverse Italiaanse media melden dat. De 22-jarige Iturbe onderging maandag zelfs een medische keuring bij Watford en dus was de verrassende nummer zeven van de Premier League ervan overtuigd dat het de jonge spits op korte termijn aan de selectie kon toevoegen. Maar niets is minder waar: op het allerlaatste moment heeft Iturbe blijkbaar besloten dat hij liever bij Bournemouth aan de slag gaat. 

The Cherries hebben, net als Watford, een akkoord bereikt over de huur van Iturbe. Voor ongeveer twee miljoen euro gaat hij de komende zes maanden aan de slag in Engeland. De verplichte optie tot koop bedraagt vervolgens twintig miljoen euro. Daarmee verdient Roma het bedrag terug dat in de zomer van 2014 werd betaald aan Hellas Verona voor de diensten van de rechtspoot. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws