'Arsenal rondt eerste wintertransfer af na medische keuring in Londen'

'Arsenal rondt eerste wintertransfer af na medische keuring in Londen'

27-12-2015 18:33
1

De kans is groot dat Arsenal zich spoedig gaat versterken met Mohamed Elneny. De eerste geruchten staken zaterdag de kop op en nu doet ook de hoofdrolspeler zelf een duit in het zakje.

Elneny bevestigt min of meer dat hij op korte termijn FC Basel gaat verruilen voor Arsenal, overigens zonder geciteerd te worden. De nummer twee van de Premier League, die zaterdagavond hard onderuit ging tegen Southampton (4-0), heeft de Egyptische middenvelder inmiddels al medisch gekeurd. Dat meldt Ahram Online.

De deal tussen Arsenal en Basel lijkt daardoor in kannen en kruiken en de verwachting is dat ook Elneny weinig noten op de zang heeft. De 23-jarige international moet in het Emirates Stadium de personele problemen oplossen, want Arsène Wenger kan door blessures niet beschikken over onder meer Jack Wilshere, Mikel Arteta en Francis Coquelin.

Het wachten is nu nog op de officiële bevestiging van Arsenal. The Gunners hebben naar verluidt iets meer dan zeven miljoen euro over voor Elneny, die bij Basel ploeggenoot is van oud-Feyenoorder Jean-Paul Boëtius.