Ajax 'toont via tussenpersoon' belangstelling: Misschien uit zijn koker

Ajax 'toont via tussenpersoon' belangstelling: "Misschien uit zijn koker"

Gepubliceerd: maandag 28 december 2015 om 08:03ma 28-12-2015 om 08:03

Ömer Bayram is in Breda en omgeving een bekende, maar de 24-jarige speler maakte vooral naam in Turkije als speler van Kayserispor. Vier jaar geleden stapte hij over naar de Turkse club en na dit seizoen is hij transfervrij. Ajax werd al genoemd als mogelijke vervolgstap.

Bayram begon zijn loopbaan bij NAC en speelde tussen 2009 en 2012 voor de Bredanaars in de hoofdmacht. Kayserispor pikte hem op en Bayram kon flink cashen in de geboortestad van zijn vader. Na dit seizoen is hij transfervrij en hoopt de speler een grote stap in zijn loopbaan te zetten. "Dit keer staat mijn loopbaan voorop, niet het geld", zegt Bayram in BN/DeStem.

De hoofdpersoon heeft duidelijk voor ogen waar zijn nieuwe club moet spelen. Een topclub in Nederland of Turkije is prima, maar ook een club die minimaal in de middenmoot in Engeland, Italië, Spanje of Duitsland speelt, is goed. "Stel dat ik naar een Nederlandse topclub zou gaan, dan is het aannemelijk dat ik moet inleveren ten opzichte van wat ik nu verdien. Daartoe ben ik bereid."

Hoe zit het met Ajax? De club die zich via een tussenpersoon gemeld zou hebben bij Bayram. "Concreet werd dat nooit en ik wil niet blij worden van een dooie mus. Misschien kwam het uit de koker van Nebojsa Gudelj. Die is nu scout bij Ajax en die ken ik natuurlijk uit mijn tijd bij NAC", besluit Bayram.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws