'Real keert met 55 miljoen euro terug naar Engeland voor mooie transfer'

'Real keert met 55 miljoen euro terug naar Engeland voor mooie transfer'

28-12-2015 08:17
1

Real Madrid is bereid om in de zomer terug te keren bij Manchester United voor een transfer van David de Gea. Een deal met de keeper van de Mancunians liep afgelopen zomer op het laatste moment op de klippen. Real wil nu met een bedrag van 55 miljoen euro zakendoen.

The Daily Star pakt groot uit met dat nieuws over de Spaanse international. De 25-jarige De Gea tekende na zijn mislukte transfer naar Real juist een nieuw, vierjarig contract bij United. Real hoopte afgelopen zomer voor een bedrag van veertig miljoen euro de doelman los te weken uit Manchester, maar de gehele deal klapte doordat de transfer te laat werd afgerond.

Volgens de Britse boulevardkrant heeft De Gea in zijn nieuwe contract een gelimiteerde transfersom van 49 miljoen euro laten opnemen. Real is bereid om dat bedrag, plus een extraatje, te betalen om De Gea ditmaal wél in te lijven. Een woordvoerder van De Koninklijke zou hebben gezegd: "Real zal in januari geen poging wagen voor De Gea, maar de club wil hem voor volgend seizoen vastleggen."