Twijfel over sensationele transfer Ronaldo: Vier, vijf, zes of zeven jaar

Twijfel over sensationele transfer Ronaldo: "Vier, vijf, zes of zeven jaar"

28-12-2015 10:12
1

Het is de grote vraag waar de toekomst van Cristiano Ronaldo ligt. De dertigjarige superster van Real Madrid werd de afgelopen maanden in verband gebracht met een transfer, maar zijn zaakwaarnemer Jorge Mendes zorgt voor opheldering, ook inzake José Mourinho.

"Cristiano is één van de beste spelers aller tijden. En hij zal waarschijnlijk nog vier, vijf, zes of zeven jaar in Madrid spelen om zijn carrière af te ronden bij Real. Hij is gelukkig bij de club en hangt misschien op zijn veertigste pas zijn voetbalschoenen aan de wilgen", aldus Mendes in gesprek met Sky Sports na een voetbalgala in Dubai.

Wedden

Meer odds

Ook over Mourinho, die onlangs werd ontslagen bij Chelsea, liet de zaakwaarnemer zich uit. Manchester United zou in de race zijn voor zijn handtekening, als Louis van Gaal vertrekt. "Mourinho is nu in Brazilië. We zullen zien wat er gebeurt als hij terugkeert. Of hij nog eens terugkeert naar Italië? Momenteel lees ik verhalen over Engeland, Spanje of Italië. Hij moet gewoon kalm blijven en hoeft zich geen zorgen te maken. José is de beste coach ter wereld."