Onbetaalbaar droomduo blijft: Daar betalen we zaakwaarnemers voor

Onbetaalbaar droomduo blijft: "Daar betalen we zaakwaarnemers voor"

01-01-2016 12:40
2

Jamie Vardy en Riyad Mahrez gaan nergens heen. Dat zegt de stellige Claudio Ranieri, manager van het droomduo bij Leicester City. Het tweetal heeft zichzelf flink in de kijker gespeeld bij grote Europese - waaronder Engelse - clubs. Ranieri werkt echter niet mee aan tranfers.

"Niemand zal Leicester verlaten. Ze hebben laten weten dat ze tot het einde willen vechten om een groot Leicester City op te bouwen, samen met mij en de voorzitter", aldus Ranieri in The Daily Express. Mahrez heeft nog een contract voor 3,5 jaar, terwijl Vardy nog 2,5 jaar vastligt bij The Foxes. Mogelijk krijgen zij nieuwe en verbeterde verbintenissen. "Maar de contracten zijn niet belangrijk nu. Daar betalen we zaakwaarnemers voor."

Ranieri wil de focus duidelijk op het voetbal houden. "Als zij aan te veel dingen gaan denken en niet aan het echte werk, dan zullen ze zich niet blijven ontwikkelen." Over het succesvolle seizoen tot nu toe is Ranieri ook duidelijk: "Wat wij hier hebben neergezet, het is een mirakel. Als wij ons bij de top-vier kunnen spelen is het niet een mirakel, maar nog iets veel groters. Iets buitenaards. Wat we nu hebben gedaan is dus een mirakel, maar we kunnen iets ongelooflijks doen als we dit blijven volhouden."