Van Hooijdonk maakt indruk bij 'Oranje': Daar kom ik niet meer aan toe

Van Hooijdonk maakt indruk bij 'Oranje': "Daar kom ik niet meer aan toe"

03-01-2016 09:13

Oud-spits Pierre van Hooijdonk speelde zaterdag de traditionele nieuwjaarswedstrijd tussen de oud-internationals en de Koninklijke HFC. De vrije trappenspecialist was een van de uitblinkers bij 'Oranje', maar kon een 2-4 nederlaag niet voorkomen.

Met een rake vrije trap toonde Pi-Air aan het kunstje nog steeds te beheersen. "Ik voetbal nog steeds. Met enige regelmaat gaat er een vrije trap in. Er zijn er een paar bij die er in het betaalde voetbal ook in zouden gaan, ik denk dat deze er niet in was gegaan", zegt Van Hooijdonk tegen FOX Sports.

Wedden

Meer odds

Ajax-trainer Frank de Boer, die ook meespeelde, was onder de indruk van Van Hooijdonk. "Hij blijft altijd verbazen. Vooral met zijn vrije trappen, maar ook zijn fitheid. Hij speelt nog steeds zijn wedstrijdjes. Daar kom ik niet zoveel meer aan toe. Dan was ik waarschijnlijk wat fitter geweest."

Van Hooijdonk was zelf minder enthousiast over zijn eigen optreden. "Ik heb betere nieuwjaarswedstrijden gespeeld. Dit was een slechte datum, de eerste zaterdag van het jaar en een dag na 1 januari. Dan ben ik wat uit vorm", aldus de oud-speler van onder meer Feyenoord.