Botteghin niet op verjaardag Vilhena: Het is anders, maar dit is ook leuk

Botteghin niet op verjaardag Vilhena: "Het is anders, maar dit is ook leuk"

03-01-2016 15:22
1

Feyenoord heeft de eerste training van 2016 achter de rug. Giovanni van Bronckhorst, trainer van de Rotterdamse club, werkte met zijn ploeg een ochtendsessie af in het Portugese Albufeira.

Van Bronckhorst had zondag de beschikking over een incomplete selectie. Eric Botteghin en Jari Schuurman ontbraken op het trainingsveld, door lichte klachten. De twee werkten in het spelershotel een apart programma af met de fysio's. Later op de middag volgt nog een besloten training voor de Feyenoord-spelers.

In tegenstelling tot Botteghin en Schuurman verscheen de jarige Tonny Vilhena wél op het veld. De middenvelder is zondag 21 jaar geworden. "Vanochtend ben ik door al mijn ploeggenoten en de staf gefeliciteerd", vertelde Vilhena op de Feyenoord-website. "Het is anders om op mijn verjaardag niet met familie te zijn, maar dit is ook leuk en ik kijk uit naar het trainingskamp."

Feyenoord verblijft tot 9 januari in de Algarve en speelt er één wedstrijd, aanstaande vrijdag tegen Charleroi. Over anderhalve week hervatten de Rotterdammers de competitie met een thuiswedstrijd tegen concurrent PSV.