Breaking news

VP Award 2021: 'Pak schoen!', Ajax-boegbeeld Tadic sleept volgende prijs binnen

'Babel maakt geen indruk en moet zijn biezen pakken: opvolger al benaderd'

'Babel maakt geen indruk en moet zijn biezen pakken: opvolger al benaderd'

Gepubliceerd: dinsdag 5 januari 2016 om 08:09di 05-01-2016 om 08:09

Ryan Babel lijkt op korte termijn te moeten vertrekken bij Al Ain uit de Verenigde Arabische Emiraten. De club wil van de oud-Ajacied af, zo stelt het Algemeen Dagblad.

Babel maakte naar verluidt geen goede indruk bij Al Ain. Hij kwam afgelopen zomer naar Abu Dhabi en speelde sindsdien in acht wedstrijden mee. Babel kon echter niet overtuigen bij de kampioen van de VAE en mag na een halfjaar alweer zijn biezen pakken en elders onderdak zoeken.

Al Ain is al ver met een opvolger. De club heeft niet alleen een nieuweling in beeld, maar heeft hem zelfs al benaderd. Het zou gaan om de Colombiaanse speler Danilo Moreno Asprilla, die nu nog bij Litex Lovech uit Bulgarije onder contract staat.

Babel speelde in het verleden niet alleen voor Ajax, maar ook voor Liverpool FC, Hoffenheim en Kasimpasa. De 29-jarige aanvaller werd door de laatste club afgelopen zomer voor 2,5 miljoen euro verkocht aan Al Ain. Eerder verkaste Babel voor 17,3 miljoen van Ajax naar Liverpool en voor zeven miljoen van Liverpool naar Hoffenheim.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws