Vechtscheiding rond Ziyech aanstaande: Hoe Hakim reageerde?

Vechtscheiding rond Ziyech aanstaande: "Hoe Hakim reageerde?"

05-01-2016 08:28
8

De 22-jarige Hakim Ziyech lijkt nog in de winterse transferperiode een transfer te maken. FC Twente ontnam de aanvallende middenvelder zijn aanvoerdersband na een kritisch interview in de Volkskrant. René Hake, de interim-trainer van de Tukkers, was het er volkomen mee eens.

Technisch manager Ted van Leeuwen besloot Ziyech de band af te nemen. "En ik sta volledig achter die beslissing", zegt trainer Hake in het Algemeen Dagblad. Van Leeuwen vervolgt: "Hoe Hakim reageerde? Dat blijft tussen mij en hem." Het blijft zodoende wel onrustig bij Twente, dat juist snel de rust wil laten terugkeren. Maar de sportieve, financiële en nu ook persoonlijke malaise blijft aanhouden.

Ziyech wil graag vertrekken bij Twente en door de recente gebeurtenissen lijkt het nu uit te draaien op een 'vechtscheiding'. Die is al begonnen, via social media. Want Ziyech plaatste maandag - na het besluit zijn band af te nemen - op Instagram de tekst: 'Liever eerlijk en gehaat, dan achterbaks en geliefd.' Een duidelijke boodschap in aanloop naar een transfer.

 

De reactie van Hakim Ziyech laat niet lang op zich wachten!

Geplaatst door Voetbalprimeur op maandag 4 januari 2016