Hiddink gooit het roer om bij Chelsea: Dat is nu volledig tegenovergesteld

Hiddink gooit het roer om bij Chelsea: "Dat is nu volledig tegenovergesteld"

05-01-2016 17:12
1

Guus Hiddink is inmiddels een aantal weken de eindverantwoordelijke bij Chelsea en zijn voormalig assistent Ray Wilkins ziet al meteen een andere sfeer bij de Londenaren.

"Ik heb nooit gewerkt met José Mourinho, maar ik heb wel het genoegen gehad om met Guus te werken. Als de sfeer onder Mourinho intens was, dan is het nu onder Guus volledig het tegenovergestelde", zo laat Wilkins aan Sky Sports weten.

"Guus wil natuurlijk dat iedereen goed traint en verwacht ook van zijn spelers dat ze wedstrijden op hoog niveau zullen spelen, maar de training zal wat jovialer zijn dan bij zijn voorganger. Guus is recht voor zijn raap en hij wil dat iedereen hard werkt maar het is wel altijd lachen met hem", vervolgt Wilkins. 

Of Hiddink ook na dit seizoen aan het roer staat op Stamford Bridge weet Wilkins niet. Het zal van een aantal zaken afhangen, denkt hij. "De Champions League zal enorm belangrijk zijn voor hem. En hij heeft nog niet aangegeven of hij er volgend jaar nog wel of niet is. Ze zijn onder Guus in ieder geval goed begonnen."