Ajax sluit tweetal in de armen: Hartstikke mooi om hier nu rond te lopen

Ajax sluit tweetal in de armen: "Hartstikke mooi om hier nu rond te lopen"

Gepubliceerd: dinsdag 5 januari 2016 om 17:41di 05-01-2016 om 17:41

Net als Ajax heeft ook Jong Ajax deze week de trainingen weer hervat. De Amsterdamse beloften beschikken in 2016 over twee 'nieuwe' spelers: Frenkie de Jong en Peter Leeuwenburgh keerden terug van respectievelijk Willem II en FC Dordrecht. 

Jong Ajax-trainer Jaap Stam (foto) is tevreden met beide talenten. "Dat Peter weer terug is, vind ik harstikke mooi. Ook nieuwkomer Frenkie heeft zijn eigen kwaliteiten die binnen de club erg worden gewaardeerd", vertelt de oud-verdediger op het digitale thuis van de Amsterdammers. 

"Ik ben weer thuis. Ik ben heel blij om weer terug te zijn en ik heb veel zin om weer op het Ajax-niveau te trainen", aldus Leeuwenburgh. "Uiteraard hoop ik ook wat wedstrijden mee te gaan pakken. Het belangrijkste is nu dat ik mezelf ga ontwikkelen en daar is deze omgeving ideaal voor."

De Jong kwam afgelopen maanden niet aan de bak in Tilburg. "Ik vind het hartstikke mooi om hier nu rond te lopen. Ik moet natuurlijk nog wel wennen. Ik heb wel een goed gevoel over 2016. Ik hoop dat ik veel wedstrijden kan gaan spelen om mezelf te laten zien. Ik ga in ieder geval heel erg mijn best doen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws