Merkwaardig oefenpotje voor Feyenoord: Dat is nu niet het belangrijkste

Merkwaardig oefenpotje voor Feyenoord: "Dat is nu niet het belangrijkste"

08-01-2016 21:34
6

Feyenoord speelde vrijdagmiddag een merkwaardige oefenwedstrijd. Het duel met het Belgische Charleroi kende liefst drie 'helften' van 45 minuten. Kenneth Vermeer deed zestig minuten mee en hield zijn doel schoon. De clash eindigde uiteindelijk in 3-3. 

"Het is een voorbereiding op de wedstrijd naar PSV toe", vertelde Vermeer na het duel aan RTV Rijnmond. "De lijnen moesten weer uitgezet worden. Ik heb het tot de zestigste minuut gezien, daarna heb ik niets meer meegekregen." 

Vermeer werd vervangen door Warner Hahn, die drie keer moest vissen. Dat zegt de eerste doelman van de Rotterdammers weinig. "Dat is nu niet het belangrijkste. Het belangrijkste is dat we minuten hebben gemaakt als team zijnde. Nu kijken we verder naar PSV."

Is Feyenoord klaar voor de competitiehervatting tegen PSV? "Ik denk het wel", stelt Vermeer. Als je kijkt naar de voorbereiding aan het begin van het seizoen, was dat qua resultaten niet best. Aan deze wedstrijd moet je niet zoveel waarde hechten. PSV-thuis is weer een andere wedstrijd. We hebben hier kunnen doen wat we moesten doen."