Harry Kane, Loïc Remy en Saido Berahino

'Tottenham Hotspur denkt aan pikante spitsendeal met stadgenoot Chelsea'

'Tottenham Hotspur denkt aan pikante spitsendeal met stadgenoot Chelsea'

10-01-2016 14:16
2

Tottenham Hotspur heeft in de persoon van Harry Kane slechts één echte spits onder contract staan. Nu de Londense club dit seizoen serieus meestrijdt om de bovenste plaatsen in de Premier League, heeft het aantrekken van een extra aanvaller prioriteit in de winterse transferwindow.

Twee namen prijken volgens Engelse media op het verlanglijstje van Spurs. De club heeft bij stadgenoot Chelsea geïnformeerd naar de mogelijkheid om Loïc Remy op huurbasis over te nemen. De Franse spits komt op Stamford Bridge niet aan spelen toe. Diego Costa, Radamel Falcao en Eden Hazard krijgen van Guus Hiddink de voorkeur in de de Chelsea-spits. Of The Blues bereid zijn om Remy te laten verkassen naar een rivaal, is nog maar de vraag.

Wedden

Meer odds

Tottenham heeft daarom eveneens de pijlen gericht op Berahino. Afgelopen zomer deed Spurs ook al een bod op de 22-jarige Brit.  West Bromwich Albion weigerde Berahino toen te laten vertrekken. Nu de jeugdinternational heeft aangegeven dat hij sowieso niet zal bijtekenen bij The Baggies, is de huidige nummer twaalf van de Premier League wellicht wél bereid om de aanvaller te verkopen. Berahino moet minimaal twintig miljoen euro opleveren.