Belangrijke meeting bij Cambuur over De Jong: Wachten verdere ontwikkelingen af

Belangrijke meeting bij Cambuur over De Jong: "Wachten verdere ontwikkelingen af"

11-01-2016 08:30

Een langer huwelijk tussen Henk de Jong en SC Cambuur wordt zeker niet uitgesloten. De oefenmeester voerde al 'een positief eerste gesprek' met de clubleiding, zo weet de Leeuwarder Courant. De Jong heeft een aflopend contract.

De twee partijen gaan tussen begin en half maart opnieuw met elkaar om tafel om een contractverlenging te bespreken. "Er was van beide kanten een positieve insteek", liet De Jong optekenen door de regionale krant. "We hebben wel met elkaar afgesproken dat we de verdere ontwikkelingen even afwachten en zo rond half maart opnieuw met elkaar in gesprek gaan."

Wedden

Meer odds

Cambuur staat op dit moment zestiende in de Eredivisie. De club van trainer De Jong beleefde een moeilijke start van het seizoen en speelde liefst zeven keer gelijk. In de laatste weken voor de winterstop kwam de zo gewenste ommekeer. Eerst werd NEC Nijmegen in Leeuwarden met 3-1 verslagen en een week later was Excelsior het slachtoffer van de dadendrang van Cambuur: 1-4. Mede daardoor is de club Twente nu gepasseerd op de ranglijst.