Nederlandse cultheld geniet tegen Hiddink: 'Shirtjes gekregen van de wereldtop'

Nederlandse cultheld geniet tegen Hiddink: 'Shirtjes gekregen van de wereldtop'

Gepubliceerd: maandag 11 januari 2016 om 08:41ma 11-01-2016 om 08:41

Voor Scunthorpe United-aanvaller Kevin van Veen kwam zondag een droom uit. Hij speelde op Stamford Bridge een FA Cup-wedstrijd tegen het grote Chelsea van interim-manager Guus Hiddink. En dat zal hij nooit vergeten.

Uit zijn berichten na afloop van de wedstrijd bleek dat Van Veen flink had genoten van het treffen. 'Wat een ervaring, ongelofelijk mooi. Ik had ook een sterke wedstrijd, had een penalty moeten krijgen. Maar goed, heb shirtjes gekregen van de absolute wereldtop. Het ging lekker, dit smaakt naar zoveel meer. Nu weer focussen op volgend weekend. Wat een droom', schreef de aanvaller op Twitter. Hij deelde ook de onderstaande beelden.

Van Veen werd in Nederland bekend bij FC Oss vanwege zijn vele mooie doelpunten. Daarna maakte hij een transfer naar Scunthorpe. En met die club trof hij Hiddink. "Ik denk niet dat Hiddink mij kent. Maar dat zou wel leuk zijn. Als ik hem zie, dan wens ik hem in het Nederlands succes. En als ik scoor, dan zal ik nog even zwaaien", zei Van Veen voor de wedstrijd al.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws