'Koeman gaat over tot actie en biedt 17 miljoen op bankzitter van Juventus'

'Koeman gaat over tot actie en biedt 17 miljoen op bankzitter van Juventus'

12-01-2016 12:02
4

Southampton en Crystal Palace zijn in een felle strijd verwikkeld om de handtekening van Stefano Sturaro. De Italiaanse middenvelder zit niet lekker op zijn plek bij Juventus.

De twee Premier League-clubs zien daarom hun kans schoon en hebben inmiddels ook een officieel bod neergelegd in Turijn. Het is niet bekend wat Crystal Palace over heeft voor Sturaro, maar Southampton wil in elk geval tot zeventien miljoen euro gaan. Dat meldt boulevardkrant The Mirror.

Ondanks dat Sturaro geen basisplaats heeft onder coach Max Allegri, weigert Juventus vooralsnog mee te werken. De kampioen van Italië heeft het Saint-bod van tafel geveegd. Sturaro heeft met zijn 22 jaar de toekomst en Allegri denkt dat hij de middenvelder dit seizoen nog goed kan gebruiken.

Sturaro speelde tot dusver elf competitiewedstrijden voor Juventus, waarin hij één keer trefzeker was. Een jaar geleden kwam hij voor vijf miljoen euro over van Genoa. Ronald Koeman, manager van Southampton, zou vorig jaar al hebben geprobeerd om Sturaro vast te leggen. De Italiaan is in beeld om Victor Wanyama, die flirt met een vertrek, te vervangen.