Van Duinen op de hoogte van Eredivisie-interesse: Dan is dat absoluut een optie

Van Duinen op de hoogte van Eredivisie-interesse: "Dan is dat absoluut een optie"

17-01-2016 22:07

Mike van Duinen keerde zondag voor even terug bij zijn oude liefde ADO Den Haag, dat met 0-1 verloor van Ajax. Er breekt een spannende periode aan voor de spits van Fortuna Düsseldorf.

Van Duinen kwam in de eerste seizoenshelft niet altijd aan spelen toe in Duitsland, maar heeft sinds kort een nieuwe coach. "Iedereen begint met een nieuwe trainer weer op nul", aldus de spits in gesprek met Omroep West. "Daarom moet ik er weer in geloven en volop voor mijn kansen gaan. Dat doe ik momenteel ook. Bij de vorige coach kreeg ik ook wel het vertrouwen, maar het was gewoon even wennen voor me. Ik merk nu aan mezelf dat ik er nu goed in zit. Hopelijk kan ik ook zo doorgaan.

Toch is een vertrek niet helemaal uitgesloten. "Als dadelijk blijkt dat zij een nieuwe spits gaan halen en als ik te horen krijg dat ik mogelijk niet veel minuten zal maken. Dan ga ik verder kijken. Maar op dit moment ga ik gewoon vol voor mijn kansen. In de voorbereiding ben ik goed begonnen, ik heb gescoord en heb er daarom veel vertrouwen in."

Er is momenteel belangstelling van Roda JC. "Zij willen mij huren, maar op dit moment wil ik dat niet. Als ik niet aan spelen toekom, is Roda absoluut een optie. ADO is mijn club, dus daar ik sta ik altijd voor open."