Transfervrije NAC-aanvaller gewild: interesse uit Turkije, Eredivisie en Engeland

Transfervrije NAC-aanvaller gewild: interesse uit Turkije, Eredivisie en Engeland

Gepubliceerd: maandag 18 januari 2016 om 10:13ma 18-01-2016 om 10:13

Elson Hooi is een gewilde aanvaller, zo blijkt uit het feit dat er interesse is vanuit de Eredivisie, de Jupiler League, Turkije en Engeland. Hij wimpelde de Turkse interesse echter af.

Hooi verbleef de afgelopen dagen bij een club uit de eerste divisie van Turkije. De promotiekandidaat kon de aanvaller niet overtuigen om te tekenen, meldt hij tegenover BN DeStem. Volgens Hooi ontbrak het goede gevoel. Maar de Turkse club was niet de enige club met interesse. Ook vanuit de Eredivisie en de Jupiler League schijt er interesse te zijn. Om welke clubs het gaat, hield Hooi geheim.

De hoofdpersoon liep vorige week stage bij Coventry City uit Engeland. Met die club is er ook nog steeds contact. Hooi is echter in de wachtkamer gezet, aangezien Coventry meerdere ijzers in het vuur heeft. Hooi maakte duidelijk dat hij de tijd neemt voor een weloverwogen beslissing. Vorig jaar wilden SC Cambuur en Roda JC Kerkrade hem hebben. Toen liet NAC hem niet gaan. Nu mag hij ondanks een doorlopend contract transfervrij weg.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws