Voormalig United-doelman kraakt Arsenal: Eerste plaats niet verdiend

Voormalig United-doelman kraakt Arsenal: "Eerste plaats niet verdiend"

18-01-2016 13:56
6

Arsenal kwam zondagmiddag niet verder dan 0-0 op bezoek bij Stoke City. Toch zorgde het punt ervoor dat The Gunners op gelijke hoogte kwamen met koploper Leicester City. Voormalig Manchester United-doelman Peter Schmeichel is echter niet zo positief over Arsenal.

"Het beste gedeelte van de hele middag waren de interviews met de keepers van beide ploegen", aldus een kritische Schmeichel tegen Sky Sports. "De wedstrijd was ontzettend saai. Als de keepers niet zo goed waren, hadden we echt niks te vertellen over de wedstrijd."

"Petr Cech was net een tikkeltje beter dan Jack Butland en verdiende het om Man of the Match te worden. Met fantastische reddingen in de slotfase van de wedstrijd heeft hij voor Arsenal een punt gered waardoor ze nog bovenaan staan", zegt Schmeichel over de uitblinkende Cech.

Volgende week zondag komt Arsenal in actie tegen Chelsea en zal het de koppositie willen behouden. Een positie die de Deen momenteel niet terecht vindt. "Als ik kijk naar wat Arsenal tegen Stoke City liet zien verdienen ze de eerste plaats niet."