Update: Hoffenheim en Stevens vinden bij Leicester concurrent voor Uth

Update: Hoffenheim en Stevens vinden bij Leicester concurrent voor Uth

Gepubliceerd: woensdag 20 januari 2016 om 18:03wo 20-01-2016 om 18:03

Slecht nieuws voor Mark Uth. TSG Hoffenheim, de werkgever van de voormalig spits van sc Heerenveen, staat volgens Duitse media op het punt om Andrej Kramarić over te nemen van Leicester City. 

Kramaric maakte een jaar geleden de overstap van het Kroatische NK Rijeka naar de Premier League. Leicester betaalde destijds ruim tien miljoen euro voor de spits. Deze jaargang komt de 24-jarige Kramaric echter niet aan de bak bij The Foxes. Hij deed pas 22 minuten mee in competitieverband. Omdat Kramaric zijn plek in de Kroatische EK-selectie in het geding zag komen, legde hij bij het Leicester het verzoek neer om te mogen verkassen. 

De verrassende nummer twee van de Premier League leent de international nu voor een halfjaar uit aan Hoffenheim, dat onder leiding staat van Huub Stevens. Hoffenheim heeft het zwaar in de Bundesliga: de ploeg is na zeventien gespeelde duels hekkensluiter. In Hoffenheim wordt Kramaric concurrent van Uth, die afgelopen zomer overkwam van Heerenveen. Sindsdien tekende Uth (24) in elf Bundesliga-duels voor één treffer. 

Update 18.03
De komst van Kramaric is inmiddels officieel. Hoffenheim laat op het digitale thuis weten dat de Kroatische spits voor een halfjaar gehuurd wordt. De hekkensluiter van de Bundesliga vermeld of er ook een optie tot koop is bedongen. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws