Dit was de ochtend: Immers vertrekt vandaag nog, Ajax wil niemand verkopen

Dit was de ochtend: Immers vertrekt vandaag nog, Ajax wil niemand verkopen

20-01-2016 12:00
2

In de rubriek 'Dit was de ochtend' vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 12.00 uur samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

Immers staat voor vertrek naar Cardiff
Het lijkt er op dat Lex Immers het seizoen niet in Rotterdam gaat afmaken. De middenvelder van Feyenoord is momenteel in Wales om een huurtransfer naar Cardiff City af te ronden. Feyenoord heeft zijn opvolger al op het oog. (De Telegraaf)

De Jong vreest voor degradatie bij vertrek Ogbeche
Cambuur-trainer Henk de Jong vreest voor een vertrek van Bartholomew Ogbeche deze transferperiode. Als de Leeuwarders nog willen verdienen aan de aanvaller, moet hij deze maand nog verkocht worden. De Jong staat echter voor een dilemma. De trainer is bang dat handhaving zonder Ogbeche lastig wordt. (Voetbal International)

Vitesse zet Leerdam terug naar beloften
Kelvin Leerdam is om disciplinaire redenen teruggezet naar de beloften van Vitesse. Technisch directeur Mo Allach vindt dat de back 'niet de juiste energie bijdraagt aan de positieve ontwikkeling van het groepsproces'. Allach hoopt dat Leerdam zich snel weer herpakt bij Jong Vitesse. (De Telegraaf)

Ajax wil in principe niemand verkopen
Dinsdag werd duidelijk dat Internazionale en AC Milan interesse hebben in Anwar El Ghazi. Ajax-directeur Marc Overmars is echter duidelijk en vertelt dat er in principe geen enkele Ajacied te koop is. Naar verluidt wil Ajax minimaal vijftien miljoen euro ontvangen voor El Ghazi. (De Telegraaf

Sainsbury staat voor vertrek naar China
PEC Zwolle dreigt Trent Sainsbury kwijt te raken. Phill Moss, oud-trainer van de Australische verdediger, zegt dat een transfer nabij is. De Chinese club is niet beroerd om de portemonnee te trekken. (FOX Sports News)