'Schalke baalt van Huntelaar en denkt aan komst van Chelsea-spits'

'Schalke baalt van Huntelaar en denkt aan komst van Chelsea-spits'

22-01-2016 11:28
12

Klaas-Jan Huntelaar krijgt vanaf volgende week mogelijk te maken met een serieuze concurrent. Loïc Remy, spits van Chelsea, wordt begeerd door Schalke 04.

Dat melden verschillende boulevardmedia in Engeland vrijdag. Remy zit in een lastig parket op Stamford Bridge, met weinig perspectief op beterschap. Guus Hiddink geeft de voorkeur aan Diego Costa en ook Radamel Falcao speelt nog steeds voor Chelsea, dat bovendien werkt aan de komst van Alexandre Pato.

Een transfer van de Braziliaan zou betekenen dat Remy nog verder zakt in de pikorde van Hiddink. Schalke ziet daardoor zijn kans schoon. De Bundesliga-club hoopt de Franse aanvaller in de winterse transferperiode naar Gelsenkirchen te halen.

Huntelaar moet door de geruchten op zijn tellen passen. De spits van Schalke en het Nederlands elftal was dit seizoen pas vijf keer trefzeker, waardoor het balende Schalke op zoek zou zijn naar alternatieven. Remy, die eerder uitkwam voor Olympique Marseille, Newcastle United en Queens Park Rangers, kan dat zijn.