Oar laat contract ontbinden: Ik vond het moeilijk om me te settelen

Oar laat contract ontbinden: "Ik vond het moeilijk om me te settelen"

22-01-2016 18:18

De samenwerking tussen Tommy Oar en Ipswich Town heeft niet lang geduurd. De Australische middenvelder heeft zijn contract laten ontbinden door de Engelse club.

Oar voelde zich niet thuis in Engeland en neemt om die reden vroegtijdig afscheid van de club uit het Championship. De middenvelder kwam afgelopen zomer over van FC Utrecht, maar scoorde uiteindelijk slechts éénmaal. "Het is een geweldige club en ik voelde me echt gewaardeerd door de trainer, de technische staf en de spelers, maar ik vond het moeilijk om me te settelen in Engeland", is Oar eerlijk op de clubwebsite van Ipswich.

Wedden

Meer odds

"Ik wil iedereen binnen de club bedanken voor de medewerking die ze hebben gegeven aan mijn vertrek. Ik ben inmiddels zo'n kleine zes jaar van huis en toen mijn familie met Kerstmis overkwam naar Engeland, kwam bij mij steeds duidelijker het besef dat ik misschien toch wat dichter bij huis wilde zijn. Mijn verblijf in Engeland is dus niet geworden wat ik ervan verwacht had. Ik wens iedereen binnen de club veel succes gedurende de rest van deze competitie en ik hoop Ipswich volgend seizoen aan het werk te kunnen zien in de Premier League."