Update: Zaakwaarnemer: snel akkoord verwacht met Feyenoord over contract

Update: Zaakwaarnemer: snel akkoord verwacht met Feyenoord over contract

23-01-2016 13:34
10

Feyenoord heeft de jacht op Pär Hansson geopend. De Zweedse doelman moet in Rotterdam de vervanger worden van Warner Hahn, die door blessureleed lange tijd is uitgeschakeld. 

Het management van Hansson heeft de interesse van Feyenoord bevestigd. "Feyenoord heeft inderdaad interesse getoond", vertelt de zaakwaarnemer tegen Aftonbladet. "We zitten echter nog in de beginfase. Feyenoord is een mooie club en hij ziet het wel zitten. Hij weet dat Feyenoord een tweede doelman zoekt. Het maakt niet uit welke club hij kiest, hij zal altijd vechten om eerste keeper te worden."

Wedden

Meer odds

De Stadionclub zou de doelman volgende week willen vastleggen. Hansson staat momenteel onder contract bij Helsingborgs IF. De 29-jarige keeper kwam tot dusver vier keer in actie voor de Zweedse nationale ploeg en moet de rol van tweede doelman overnemen van Hahn, die deze een zware blessure opliep tijdens de training. 

Update 11.13 uur
Feyenoord heeft komende week een gesprek gepland staan met Hansson. RTV Rijnmond meldt dat zaterdagochtend. De Zweedse goalie is in Rotterdam-Zuid in beeld om aan de slag te gaan als vervanger van Hahn, die onlangs zwaargeblesseerd raakte. Hansson is momenteel transfervrij.

Update 13.34 uur
De zaakwaarnemer van Hansson heeft zaterdag aan De Telegraaf laten weten dat hij verwacht dat er 'binnen enkele dagen' een akkoord bereikt wordt met Feyenoord. Waarschijnlijk tekent de Zweed een contract tot medio 2017 in De Kuip, aldus belangenbehartiger Per Jonsson.