Manchester City baalt van NAC en leurt met gehuurde middenvelder

Manchester City baalt van NAC en leurt met gehuurde middenvelder

Gepubliceerd: zaterdag 23 januari 2016 om 08:44za 23-01-2016 om 08:44

Divine Naah speelt in de ogen van Manchester City te weinig wedstrijden bij NAC Breda. De middenvelder is reserve achter Joey Suk en Uros Matic en heeft zich nog niet in het elftal geknokt. Dat ontging City niet en de Premier League-club is nu op zoek naar een andere oplossing.

"Mijn droom is nog steeds om bij Manchester City te spelen", zegt Naah in gesprek met BN De Stem. Inmiddels is City flink aan het leuren met de talentvolle speler. Naah was deze week op bezoek bij het Deense FC Nordsjælland. "Ik heb bij die club rondgekeken, omdat ik meer minuten wil maken. Dat wil City namelijk ook."

City eist dat huurlingen spelen bij hun nieuwe clubs. Die garantie kan NAC in ieder geval niet geven. Ook Nordsjælland deed dat niet. "Dan wil City ook niet dat ik daar heen ga. De kans dat ik bij NAC blijf, schat ik op zestig procent", aldus de negentienjarige Naah. Marinus Dijkhuizen, trainer van NAC, mengt zich: "Manchester City vindt dat Naah te weinig speelt bij ons. Dat begrijp ik wel, maar op dit moment hebben Uros en Joey de voorkeur."

"Ik heb het liefste dat Naah blijft. Het is een goeie jonge die goed in de groep ligt en bij vlagen zie ik de kwaliteiten terug die hem worden toegedicht. Maar hij zal moeten knokken om er tussen te komen", zegt Dijkhuizen, die ook zomaar Elson Hooi en Hakim Borahsasar kan verliezen. "Ik ben geen voorstander van tussentijdse transfers, maar als er spelers weggaan moeten we iets doen, omdat we anders te weinig mensen hebben."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws