Veld beïnvloedt spel Vitesse: Zelfs ijzeren noppen hielpen niet

Veld beïnvloedt spel Vitesse: "Zelfs ijzeren noppen hielpen niet"

24-01-2016 08:00
8

Vitesse verloor zaterdagavond met minimaal verschil van Ajax. De Arnhemmers waren zeker niet de mindere van de koploper, maar wisten nauwelijks kansen te creëren. Isaiah Brown vond dat zijn ploeg meer verdiende.

"Ik denk dat een gelijkspel een betere afspiegeling was geweest van de verhoudingen", wordt Brown door De Gelderlander geciteerd. "Wij speelden niet onze beste wedstrijd, dat heeft iedereen kunnen zien. Maar ik denk dat dat ook voor Ajax gold. Beide ploegen hebben weinig gecreëerd. Een gelijkspel was terecht geweest."

Wat zaterdagavond opviel, was dat veel spelers uitgleden. "Zelfs ijzeren noppen hielpen niet. Dat heeft ons spel enigszins beïnvloed", denkt de Chelsea-huurling, die het veld echter niet als excuus aanvoert. "Het was gewoon niet goed genoeg van onze kant. In de eindfase lieten we het steeds liggen."

Eerder klaagde ook trainer Rob Maas over de gladde staat van het veld in de Arena. "Ze moeten maar eens in Arnhem komen kijken. Ons wel is beter en optisch ook goed", zei de oefenmeester.