Ergernis bij Groenendijk en spelersgroep: Het viel mij ook op, begreep het niet

Ergernis bij Groenendijk en spelersgroep: "Het viel mij ook op, begreep het niet"

24-01-2016 10:17
1

Excelsior ging zaterdagavond in eigen huis met 1-0 onderuit tegen Roda JC. Het thuispubliek van de Rotterdamse formatie toonde zich tijdens de wedstrijd kritisch op de eigen ploeg. Dat leidde tot onbegrip bij spelers en trainer Alfons Groenendijk. 

Tom van Weert vertelde na het duel op Woudestein dat de selectie van Excelsior zich flink ergerde aan de negatieve geluiden vanaf de tribune. Groenendijk snapt zijn spits. "Het viel mij ook op, ik begreep het ook niet", aldus de oefenmeester voor de camera van RTV Rijnmond. 

"Ik moet zeggen dat mijn ploeg álles heeft gegeven, ze hebben keihard gewerkt. Ik kan niemand het verwijt maken dat er niet geknokt is. Wat dat betreft zou het inderdaad wel fijn zijn natuurlijk wanneer je de steun voelt van het publiek", vervolgde Groenendijk. "Het is jammer dat het gebeurt, al begrijp ik het ook wel. Er is natuurlijk teleurstelling bij de fans."

Zaterdagavond liet ook Heracles Almelo-trainer John Stegeman zich kritisch uit over de eigen fans. De supporters van de verrassende nummer vier van de Eredivisie floten hun ploeg uit en daar baalde Stegeman als een stekker van