'Tien miljoen voor El Ghazi niet marktconform; Boilesen heeft iets achter de hand'

'Tien miljoen voor El Ghazi niet marktconform; Boilesen heeft iets achter de hand'

25-01-2016 07:11
12

In de Italiaanse media valt de naam van Anwar El Ghazi steeds vaker. AC Milan zou verregaande interesse hebben in de vleugelaanvaller van Ajax, maar heeft zich nog niet gemeld bij Marc Overmars, directeur spelersbeleid in Amsterdam.

Overmars gaf in een eerder stadium aan dat El Ghazi niet in aanmerking komt voor een transfer, maar de geruchten wakkeren aan. De Telegraaf weet dat een delegatie van de Italiaanse grootmacht op de tribune zat bij Ajax - Vitesse om El Ghazi te bekijken. De aanvaller stond negentig minuten binnen de lijnen en zag Ajax door een goal van Riechedly Bazoer met 1-0 winnen.

In de Italiaanse media werd een bedrag van om en nabij de tien miljoen euro genoemd als transfersom, maar dat bedrag wordt volgens de krant bestempeld als 'totaal niet marktconform'. In de tussentijd is Nicolai Boilesen op zoek naar een andere club. Hij wees een aanbod van Wolverhampton Wanderers, dat een akkoord had met Ajax over de transfersom, van de hand. Ajax verwacht dat de Deen nog iets achter de hand heeft.