Brands: Als we hem bij PSV kunnen houden, zullen we zeker ons best doen

Brands: "Als we hem bij PSV kunnen houden, zullen we zeker ons best doen"

26-01-2016 20:54
6

Marcel Brands gaat zijn best doen om Maxime Lestienne te behouden voor PSV. De Eindhovenaren huren de Belgische aanvaller dit seizoen van Al-Arabi uit Qatar.

Na lang getouwtrek kwam Lestienne in de zomer naar PSV, dat een optie tot koop bedong. Speelt hij ook na dit seizoen in Eindhoven? "Het is iets te vroeg om daar nu al wat over te zeggen. Het is nog te vroeg", antwoordt Brands in gesprek met PSV TV.

"Hij is natuurlijk van de Arabieren, om het zo maar even te zeggen", vervolgt de technisch manager van PSV, die naar verluidt elf miljoen op tafel moet leggen om Lestienne te behouden. "We hebben een optie tot koop en die is hoog, maar als er een mogelijkheid is om hem in Eindhoven te houden dan zullen we zeker ons best doen."

Brands ging ook in op de vraag hoeveel Luuk de Jong, die in de zomer lijkt te vertrekken, waard is. "Wat mij betreft heel veel euro's. Hij is een speler die we niet graag kwijt raken en hij zal ook alleen voor veel geld verkocht worden. Hoeveel, dat zal de toekomst uitwijzen."