Beoogde Chelsea-spits praat voor zijn beurt: Dit is mijn nieuwe thuis

Beoogde Chelsea-spits praat voor zijn beurt: "Dit is mijn nieuwe thuis"

27-01-2016 16:55
3

Chelsea staat op het punt zich te versterken met Alexandre Pato. De Braziliaanse spits landde woensdag in Londen en heeft zijn eerste interview al gegeven.

Na een lange periode van geruchten, is de transfer van Pato naar Chelsea op een oor na gevild. De 26-jarige aanvaller komt over van Corinthians. "Ik ben zó blij", loopt hij op de muziek vooruit tegenover Sky Sports. "Het is mijn droom om voor Chelsea te spelen. Dit is mijn nieuwe thuis. Ik wil Chelsea en de volledige achterban bedanken voor de support."

Pato hoopt veel aan spelen toe te komen op Stamford Bridge. Diego Costa blijft waarschijnlijk de eerste spits van Chelsea, maar Radamel Falcao en Loïc Remy staan op de nominatie om verkocht te worden. "Ik wil mijn nieuwe teamgenoten snel leren kennen en ga voor zoveel mogelijk speeltijd. Ik heb er zin in", besluit de enthousiaste Braziliaan.

Alleen de verplichte medische keuring kan nog roet in het eten gooien voor Pato en Chelsea. Als de transfer definitief doorgaat, is de komst van Fenerbahçe-spits Robin van Persie geen optie meer. Pato kwam in Europa eerder uit voor AC Milan.