'Newcastle meldt zich in transfersoap met bod van 27 miljoen op international'

'Newcastle meldt zich in transfersoap met bod van 27 miljoen op international'

31-01-2016 16:47

Newcastle United blijft zoeken naar versterkingen in de winterse transferperiode. Na Henri Saivet, Jonjo Shelvey en Andros Townsend moet óók Saido Berahino de overstap naar St. James' Park maken.

Newcastle is serieus en heeft een bod van liefst 27 miljoen euro neergelegd bij West Bromwich Albion, de broodheer van Berahino. Dat meldt Sky Sports. Het miljoenenbod volgt enkele dagen na de eerste poging van The Magpies om West Brom te overtuigen van een deal.

Wedden

Meer odds

De kans dat Berahino één dezer dagen vertrekt bij zijn club is door het megabod een stuk groter geworden. De jonge aanvaller (22) aast al langer op een vertrek, maar ondanks de concrete interesse van Tottenham Hotspur, Stoke City en dus ook Newcastle United heeft hij nog altijd niet zijn zin gekregen.

Newcastle hoopt met het bod van 27 miljoen euro West Brom over te halen. Sky Sports schrijft echter dat de nummer veertien van de Premier League geen trek heeft in een vertrek van de ongelukkige international van Engeland, al helemaal niet naar een directe concurrent.