Update: Manu speelt komende 93 dagen bij andere club in Championship

Update: Manu speelt komende 93 dagen bij andere club in Championship

01-02-2016 18:35
2

Elvis Manu gaat tot eind april op huurbasis voor Huddersfield Town spelen. Die club komt, evenals zijn eigen club Brighton & Hove Albion uit in de Championship. De Telegraaf ontving een bevestiging van Menno Groenveld, de zaakwaarnemer van Manu.

Manu vertrok afgelopen zomer bij Feyenoord, maar kwam bij Brighton amper aan de bak. De flankaanvaller werd opgesteld in acht competitieduels en alle keren kwam hij als invaller binnen de lijnen. Dat leverde Manu een totaal van slechts 128 speelminuten in competitieverband op. Brighton-manager Chris Hughton had ook weinig reden tot wisselen. Zijn team staat nu vierde.

Huddersfield komt uit in dezelfde competitie, maar bezet de zeventiende plek. Op 23 januari verloor Huddersfield nog met 2-1 van Brighton. De voorbije drie competitiewedstrijden gingen zelfs verloren voor de tijdelijke werkgever van Manu. Ook Reading en Cardiff City waren onlangs te sterk. Manu, die al aangaf bij Brighton geen perspectief te zien, kwam voor het laatst op 1 januari in actie.

Update 18.35: Ook Huddersfield Town zelf maakt melding van de huurtransfer van Elvis Manu. De oud-aanvaller van Feyenoord en SC Cambuur wordt door Brighton de komende 93 dagen bij de Championship-club gestald