Update: Willem II kan opgelucht ademhalen na reactie van zaakwaarnemer

Update: Willem II kan opgelucht ademhalen na reactie van zaakwaarnemer

01-02-2016 20:23
2

FC Utrecht hoopt zich maandagavond nog te versterken met een nieuwe verdediger. Het Algemeen Dagblad meldt dat Dries Wuytens van Willem II nadrukkelijk in beeld is.

De verdediger van de Tilburgers is dit seizoen opnieuw een onbetwiste basisspeler in de ploeg van Jurgen Streppel en lijkt dat óók te kunnen worden in Utrecht. De Domstedelingen moet echter wel haast maken, als ze nog een serieuze kans willen maken op de transfer. De transferwindow markt sluit over iets meer dan vier uur de deuren.

Een vertrek van Wuytens zou betekenen dat Willem II in één maand volledig 'Wuytens-loos' wordt gemaakt door andere eredivisionisten. AZ pikte enkele weken geleden immers al broer Stijn op in Tilburg.

De 24-jarige Wuytens speelt sinds de zomer van 2013 voor Willem II, dat hem destijds overnam van Germinal Beerschot. In de laatste drie seizoenen kwam hij tot respectievelijk 34, 32 en 21 optredens. Daarin kreeg hij acht, vier en twee gele kaarten en maakte hij drie, één en vier doelpunten.

Update 20.23: Willem II lijkt niet te hoeven vrezen voor een laat vertrek van Dries Wuytens. Van een transfer naar FC Utrecht is geen sprake, meldt de zaakwaarnemer van de Belgische verdediger aan FOX Sports. Wuytens is bezig aan zijn derde seizoen als basisspeler in Tilburg.