Update: ADO heeft beet en doet na Engelse medewerking zaken met Twente

Update: ADO heeft beet en doet na Engelse medewerking zaken met Twente

01-02-2016 22:36
4

Kyle Ebecilio heeft tóch een nieuwe club gevonden, en wel in de Eredivisie. ADO Den Haag huurt de middenvelder de rest van het seizoen van FC Twente, meldt FOX Sports.

Ebecilio maakte afgelopen zomer op huurbasis de overstap naar Nottingham Forest, maar zijn verblijf liep al snel uit op een fiasco. De 21-jarige middenvelder kwam tot slechts vijf optredens in het shirt van zijn tijdelijke werkgever en stond al langer op de transferlijst.

ADO Den Haag biedt volgens FOX uitkomst. De nummer twaalf van de Eredivisie was op de slotdag van de winterse transferperiode op zoek naar een extra middenvelder, informeerde bij verschillende clubs en is uiteindelijk uitgekomen bij Ebecilio. De transfer is overigens nog niet officieel gemaakt.

ADO huurt Ebecilio van Twente, waar hij óók in een uitzichtloze situatie zit. In Enschede waren er veel klachten over zijn instelling en inzet op de trainingen, wat hem een jaar geleden een plek in de Twente-selectie van de toenmalige trainer Alfred Schreuder kostte.

Update 22.36: Kyle Ebecilio maakt het seizoen af bij ADO Den Haag, meldt de club maandagavond via de officiële kanalen. De 21-jarige middenvelder wordt gehuurd van FC Twente, nadat een huurperiode bij Nottingham Forest op niets was uitgelopen. Ebecilio, die eerder uitkwam voor Feyenoord en Arsenal, sluit woensdag aan bij de selectie van Henk Fraser.