Update: Swansea gunt 'degradatie-expert' Fer terugkeer in Premier League

Update: Swansea gunt 'degradatie-expert' Fer terugkeer in Premier League

01-02-2016 23:03
3

Een terugkeer in de Premier League lonkt voor Leroy Fer. De middenvelder van Queens Park Rangers zou op het punt staan de overstap te maken naar Swansea City.

Dat melden verschillende media in Engeland. Fer degradeerde afgelopen seizoen uit de Premier League met QPR, is ook een vaste basisspeler onder de nieuwe manager Jerrel Hasselbaink, maar zou niets liever doen dan terugkeren op het hoogste niveau. Swansea lijkt hem die kans te willen geven.

De nummer vijftien van de Premier League wil Fer tot het einde van het seizoen huren van QPR. Een optie tot koop lijkt niet tot de mogelijkheden te behoren. Op dit moment zijn beide clubs in gesprek om later op de maandagavond de laatste puntjes op de i te kunnen zetten.

Fer stond een halfjaar geleden ook al op het punt een transfer te maken, maar hij kwam niet door de medische keuring bij Sunderland. De laatste twee jaar degradeerde hij uit de Premier League, eerst met Norwich City en vervolgens met QPR. Swansea probeerde eerder Jonathan De Guzman (inmiddels Carpi) op te pikken.

Update 23.03: Swansea City is eruit met Queens Park Rangers en dat betekent dat Leroy Fer definitief terugkeert in de Premier League. De 26-jarige middenvelder, die eerder uitkwam voor Feyenoord, FC Twente en Norwich City, maakt het seizoen op huurbasis af in Wales. Swansea heeft geen optie tot koop bedongen en maakt een onbekend bedrag over naar de Championship-club van manager Jerrel Hasselbaink.