Heftig nieuws bij PSV: tumor verwijderd bij speler beloftenelftal

Heftig nieuws bij PSV: tumor verwijderd bij speler beloftenelftal

01-02-2016 20:34
16

Bij Bob Groenendijk, speler van Jong PSV, is zaterdag een tumor verwijderd. Bij de operatie zijn geen uitzaaiingen geconstateerd, meldt de Eindhovense club maandagavond.

De negentienjarige verdediger is thuis herstellende van de ingreep en moet twee weken rust houden. Bij de onderzoeken die nog komen gaan, wordt duidelijk of nabehandeling noodzakelijk is. Technisch manager Marcel Brands is ontzettend geschrokken van het nieuws, zo laat hij weten op de clubsite. "Net als Bob en zijn familie zijn ook wij allemaal ontzettend geschrokken", aldus de technisch manager.

"Dat er direct operatief is ingegrepen, geeft de ernst van de situatie weer. We hopen allemaal van harte dat Bob het ergste nu achter de rug heeft en dat hij weer vooruit kan kijken. Ondertussen zullen wij als club er alles aan doen om hem in deze zware tijd te ondersteunen", besluit Brands.

Groenendijk speelt al sinds de F'jes bij PSV en is inmiddels onderdeel van de ploeg van trainer Pascal Jansen. Zijn teamgenoten hebben hem voorafgaand aan de wedstrijd tegen RKC Waalwijk van maandagavond een hart onder de riem gestoken door t-shirts te dragen met de tekst 'Sterkte Bob'.