Update: Manchester United staakt gesprekken met opmerkelijke naam

Update: Manchester United staakt gesprekken met opmerkelijke naam

Gepubliceerd: maandag 1 februari 2016 om 23:16ma 01-02-2016 om 23:16

Manchester United lijkt in de zoektocht naar een nieuwe rechtsback te zijn uitgekomen bij een opmerkelijke naam. Omar Elabdellaoui is in beeld op Old Trafford.

De zaakwaarnemer van de Olympiakos-verdediger claimt tegenover Manchester Evening News dat Manchester United concreet is. Louis van Gaal heeft dringend behoefte aan vers bloed in de achterhoede, maar heeft de winterse transferperiode grote moeite een geschikte kandidaat te vinden. Elabdellaoui geldt als noodoptie.

"De belangstelling van Manchester United is serieus", beweert zaakwaarnemer Jim Solbakken maandagavond. "We zullen zien wat er nog gaat gebeuren. De deadline is in zicht."

De 24-jarige Elabdellaoui staat sinds 2014 onder contract bij Olympiakos en doet het daar uitstekend. Hij doorliep de jeugdopleiding van Manchester City en werd enkele jaren terug uitgeleend aan Feyenoord. In De Kuip wist de Noorse rechtsback niet te overtuigen. Van Gaal kampt momenteel met een blessuregolf en moet liefst vijf United-backs missen.

Update 23.17: Van een last minute deal tussen Manchester United gaat het niet komen. De zaakwaarnemer van Omar Elabdellaoui zet alsnog een streep door een overstap naar de club van manager Louis van Gaal. "Hij wil op termijn weer terug naar Engeland", aldus Jim Solbakken, die niet uitsluit dat het er in de zomer wél van gaat komen. "We gaan het zien."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws