Update: opstootje tussen Koeman en Wenger loopt met sisser af

Update: opstootje tussen Koeman en Wenger loopt met sisser af

03-02-2016 16:34
19

Ronald Koeman en Arsène Wenger hebben het na afloop van Arsenal – Southampton met elkaar aan de stok gekregen. Dat wordt althans in Engelse kranten gemeld.

Nadat de wedstrijd dinsdagavond in een 0-0 remise eindigde, schudden de trainers elkaar nog wel de hand na het laatste fluitsignaal. Daarna begon het geëmmer. Wenger zocht scheidsrechter Lee Mason op en zou hebben geroepen 'het is altijd hetzelfde met jou'. Koeman zag het gebeuren en kon het niet laten zich ermee te bemoeien: 'Met jou is het altijd hetzelfde', bitste hij Wenger toe.

'Je had tien kansen om te scoren en benutte er geen één. En dus ga je het weer bij de scheidsrechter leggen', zou Koeman in de spelerstunnel hebben gezegd. Het voorval is in ieder geval niet door de camera's vastgelegd, maar The Daily Mail is er zeker van dát er commotie was in de tunnel.

Dat Wenger chagrijnig was, viel goed te begrijpen. Als enige club in de top-zes wist Arsenal dinsdag niet te winnen, waardoor de ploeg nu al vier wedstrijden zonder zege is en de titelkansen ineens fors afnemen. Tegen Southampton (0-0) was Arsenal bijna continu in de aanval, maar stuitte de ploeg op de uitblinkende doelman Fraser Forster.

Update 16.34: De ruzie tussen Ronald Koeman en Arsène Wenger loopt met een sisser af. Na afloop van het 0-0 gelijkspel tussen Southampton en Arsenal zouden de twee managers elkaar in de haren zijn gevlogen, maar dat blijft zonder gevolgen. De Engelse voetbalbond (FA) heeft besloten geen onderzoek in te stellen.