Bayern München presenteert nieuwste aanwinst zónder nieuwste aanwinst

Bayern München presenteert nieuwste aanwinst zónder nieuwste aanwinst

03-02-2016 14:18
5

Een opmerkelijke situatie, woensdag aan de Säbenerstrasse. Serdar Tasci, de winteraanwinst van Bayern München, is niet aanwezig bij zijn eigen presentatie aan de pers.

Tasci werkte woensdagochtend zijn eerste training af met de hoofdmacht van Bayern München, maar maakte die niet vol. De reden: tegen het einde van de sessie knalde hij met zijn hoofd tegen dat van een medespeler. De nieuweling is voor onderzoek naar het ziekenhuis gestuurd. De verwachting is dat hij zeker drie dagen volledige rust moet houden.

Door de ongelukkige samenloop van omstandigheden kan Tasci woensdagmiddag niet aanwezig zijn op de speciaal voor hem belegde persconferentie, die om 14.00 uur begon. In plaats van afblazen, heeft de leiding van Bayern München ervoor gekozen om de toegestroomde pers 'gewoon' van uitleg te voorzien.

Tasci maakte afgelopen maandag, op de slotdag van de winterse transferperiode, de overstap naar de Duitse recordkampioen. Hij kwam over van Spartak Moskou en maakt het seizoen af in München, waar hij de defensieve problemen moet afdekken. Tasci is veertienvoudig international van Duitsland en kwam in de Bundesliga eerder uit voor VfB Stuttgart.