'Manchester United bereid om miljoenen te betalen voor Feyenoord-flop'

'Manchester United bereid om miljoenen te betalen voor Feyenoord-flop'

Gepubliceerd: woensdag 3 februari 2016 om 16:28wo 03-02-2016 om 16:28

De nummer één op het verlanglijstje was hij niet, maar Omar Elabdallaoui stond op de slotdag van de winterse transferperiode wel degelijk in de concrete belangstelling van Manchester United. De club van Louis van Gaal schermde met miljoenen.

De verrassende interesse van Manchester United kwam maandag uit de lucht vallen, helemaal omdat Elabdellaoui niet bepaald te boek staat als een wereldtopper. Een transfer zat echter wél in het vat, omdat Van Gaal en technisch directeur Ed Woodward de laatste weken de ene na de andere kandidaat zagen afvallen.

Het zou tot een aanbieding op Elabdellaoui, die onder contract staat bij Olympiakos, zijn gekomen, maar de Griekse club hapte niet toe. Het Griekse Gazetta claimt over de voorwaarden te beschikken. Manchester United wilde de Noor tot het einde van het seizoen huren, tegen een vergoeding van 3,5 miljoen euro en een optie tot koop van tien miljoen euro.

Dat was niet voldoende voor Olympiakos om op de valreep overstag te gaan. Manchester United besloot vervolgens af te haken, maar komt in de zomer wellicht terug voor Elabdellaoui. Hij speelde in het verleden zonder succes bij Feyenoord, dat hem destijds huurde van Manchester City.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws