Robben en ploeggenoten kunnen het niet geloven: Een shock voor ons

Robben en ploeggenoten kunnen het niet geloven: "Een shock voor ons"

16-02-2016 07:50
1

Arjen Robben maakte dit seizoen pas in elf Bundesliga-wedstrijden minuten voor Bayern München. De aanvoerder van Oranje voelt zich echter steeds beter. "Ik geraak steeds beter in vorm." Maar de aanvaller heeft het tegelijkertijd te doen met één van zijn ploeggenoten.

"Ik kon merken aan de wedstrijd tegen Bochum van afgelopen woensdag dat het weer goed zit. En dat gevoel had ik weer na de 3-1 zege op Augsburg van zondag. Ik was blij met die wedstrijd. De samenwerking met Thomas Müller en Phillip Lahm op de rechterkant voelt goed en eigenlijk had ik nog kunnen scoren", zei Robben tegenover Kicker. Hij liet al weten dat hij zijn goals misschien wel bewaart voor belangrijke momenten.

Met Robben gaat alles goed, maar met ploeggenoot Holger Badstuber juist niet. Hij brak zijn enkel op de training van zaterdag, terwijl hij juist weer terug was van een blessure. "Het was een shock voor ons, maar we hebben geprobeerd om dat om te draaien in positieve energie. We wilden winnen voor Holger en hebben dat ook gedaan. Dat toont het karakter van dit team aan. Hoe pijnlijk zulke blessures ook zijn, je moet een oplossing vinden. En dit team is hecht en vindt die samen", besluit Robben.