Dit was de ochtend: opnieuw tegenslag Guardado, Feyenoord is Guidetti's club

Dit was de ochtend: opnieuw tegenslag Guardado, Feyenoord is Guidetti's club

16-02-2016 12:00
1

In de rubriek 'Dit was de ochtend' vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 12.00 uur samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

Weer tegenslag Guardado
Andrès Guardado leek op weg naar zijn rentree, maar kreeg maandag opnieuw te maken met een nieuwe tegenslag. "Ik voelde stijfheid in mijn linkerhamstring", aldus de Mexicaan. Eerder liep hij een verrekking in zijn rechterhamstring op. (De Telegraaf)

Nieuwe puntenaftrek dreigt voor Twente
De problemen bij FC Twente lijken met de dag toe te nemen. Twente verzweeg zaken bij de transfer van Dusan Tadic en moet vanwege uitstel van de presentatie van deugdelijke halfjaarcijfers mogelijk rekenen op puntenaftrek. De club uit Enschede reageert op de ophef. (Voetbal International)

Feyenoord gaat nooit meer uit bloed Guidetti
John Guidetti heeft Feyenoord nog altijd niet uit zijn hoofd gezet. De aanvaller speelt momenteel bij Celta de Vigo en scoorde vier keer in 21 competitiewedstrijden. Maar Feyenoord blijft zijn club, zo laat hij doorschemeren. (Voetbal International)

Simeone verstoort voorbereiding op PSV en zou vertrek hebben aangekondigd
De voorbereiding van Atlético Madrid op de ontmoeting met PSV in de achtste finale van de Champions League werd deze week ruw verstoord. Diego Simeone zou zijn vertrek hebben aangekondigd. In Spanje gaat het gerucht dat de trainer aan het einde van het seizoen naar Chelsea verkast. (OK Diario)

United stelt nieuw hoofd opleidingen aan
Nicky Butt is door Manchester United aangesteld als nieuwe hoofd opleidingen van de club. Butt, zelf één van de spelers uit de beroemde 'Class of '92' gaat nu zijn ervaringen delen in de jeugdopleiding. "Het is een voorrecht om nu deze functie te mogen vervullen", aldus de voormalige middenvelder.