PSV krijgt op moment van de waarheid groen licht van twee middenvelders

PSV krijgt op moment van de waarheid groen licht van twee middenvelders

23-02-2016 07:01
17

Andres Guardado wil koste wat kost de Champions League-wedstrijd van PSV tegen Atletico Madrid spelen. De Mexicaan denkt ook dat hij er woensdag bij is als de twee clubs de degens kruisen.

Guardado is bijzonder snel hersteld van een hamstringblessure, die hij opliep in het thuisduel met De Graafschap (4-2). PSV-trainer Phillip Cocu zit daardoor in een luxepositie, aangezien ook Marco van Ginkel dinsdag gewoon weer meetraint volgens het Eindhovens Dagblad. Hij bleef maandag nog aan de kant. "Dat was uit voorzorg. Hij is er op de laatste training gewoon weer bij", vertelt Cocu in De Telegraaf.

Wedden

Meer odds

Van Ginkel ontbrak, maar Guardado trainde maandag voor het eerst weer volledig mee. "Het ging goed. Ik hoop erbij te zijn", aldus de spelmaker van PSV na een korte herstelperiode. "Het persoonlijke gevoel van hem is goed. Hij kan zich echt richten op een bepaalde wedstrijd en daar naartoe werken. En als het niet haalbaar is, zal er woensdag iemand anders staan", aldus Cocu, die ook over Maxime Lestienne kan beschikken. Luuk de Jong ontbreekt door een schorsing.